Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Van Sterrenchef naar hemelbed
Special Van Sterrenchef naar hemelbed

Soms mag je wel eens uit de band springen. Even maximaal genieten en je van top tot teen in de watten laten leggen. Daarom geven wij je een selectie van luxueuze logies in de buurt van onze sterrenchefs. Zodat je je avond in stijl kunt afsluiten in één van de mooie kamers bij onze logies.

Plan je uitje wel goed vooraf want bij de meeste restaurants moet je een aantal maanden op voorhand reserveren! 


Culinaire verwennerij bij De Jonkman en zalig slapen in hartje Brugge

Bekroond met 2 Michelinsterren zorgt Filip Claeys samen met zijn partner Sandra Meirlevede voor een memorabele avond in De Jonkman. Zijn keuken is origineel en authentiek en niet bepaald mainstream. Trek nadien te voet of met de taxi terug naar je logies. Keuze genoeg! Een kleine gezellige B&B als InnBrugas of Dreamhouse, of liever een comfortabel hotel Grand Hotel Casselburgh of Bourgoensch Hof. De volgende ochtend ben je verzekerd van een heerlijk ontbijt.


Topgastronomie in het Hof van Cleve combineren met een city trip Gent

Peter Goossens is de afgelopen jaren een vaste waarde op TV, waar hij de koks-in spé met raad en daad bij staat. Dus een avond zelf in het Hof van Cleve ervaren staat hoog op onze ‘must-do-list’. Voor overnachting kunnen wij je Castelnou Aparthotel aanraden. Het hotel biedt een unieke combinatie van eigen stijlvolle appartementen mét hoteldiensten aan. Ideaal als je een langere periode in Gent wilt verblijven. 


 

 

 

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans