Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Vijf Vlaamse kunststeden om te ontdekken
Special Vijf Vlaamse kunststeden om te ontdekken

Antwerpen

Net dat tikkeltje anders

Hoe lang je citytrip-checklist ook mag zijn, Antwerpen heeft het allemaal. Ontdek de diepzeehaven of relax op het strand Sint-Anneke. Met de Zoo heeft de stad trouwens één van de oudste en mooiste dierentuinen in huis. Rustig slenteren door de winkelstraten, musea bezoeken of de mooie architectuur aanschouwen, je merkt het al: Antwerpen heeft voor ieder wat wils!

Boek nu je vakantie in Antwerpen

Brugge

Kruipt onder je huid voor altijd

Word op slag verliefd in én op Brugge, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Al snel verlies je je hart aan deze culturele, bourgondische maar ook mysterieuze stad. Loop hand in hand door de Brugse kronkelsteegjes en wandel langs de stemmige reien of de groene vesten. Voor een vleugje romantiek en veel meer, moet je gewoon in Brugge zijn.

Boek nu je vakantie in Brugge

Gent

Authenticiteit in een hip jasje!

Gent, verken de stad van het beroemde Lam Gods, het licht en de zoete lekkernijen. Deze eigentijdse stad, met een levendige geschiedenis, ademt 100% cultuur uit. Gentenaren zijn trouwens echte levensgenieters en hun levensstijl neem je snel over. Klink op de Gentse Feesten en proef van deze rock-'n-roll veggie foodstad!

Boek nu je vakantie in Gent

Leuven

Zoveel smaak in één stad

Op zoek naar lekker bier en veel shoppingplezier? Trek dan naar Leuven, de hoofdstad van Vlaams-Brabant. Hier komt zowel de culturele meerwaardezoeker als de nieuwsgierige citytripper aan zijn trekken. Leuven is naast een erfgoedstad ook een centrum van kennis en innovatie. Laat je een heerlijk biertje inschenken aan de langste toog van België!

Boek nu je vakantie in Leuven

Mechelen

Heerlijk vertoeven met vrienden of familie

Voel je thuis in het charmante Mechelen, een werelderfgoedstad tussen Antwerpen en Brussel. Boven de stad torent de Sint-Romboutstoren uit, één van de vele beschermde monumenten in de stad. Neem je gezin mee en ontdek wat deze elegante en boeiende stad je allemaal te bieden heeft!

Boek nu je vakantie in Mechelen

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans