LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Waar kan je fietsen als een trein?
Special Waar kan je fietsen als een trein?

In Gistel! Want daar vind je Spoor 62, een spoorlijn die vroeger Torhout met Oostende verbond en nu is omgevormd tot een fietsparadijs.

Gistel biedt ruimte voor rust, heerlijk fietsen en historische sites. Je kan je inleven in het molenaarsleven op de Oostmolensite, de geschiedenis van de heilige Godelieve ontdekken in Abdij Ten Putte en fietsen langs een oude spoorlijn. Om helemaal tot rust te komen, is een verblijf bij B&B Nieuwhof een echte aanrader. 

Tips voor trips in de omgeving

  • De Oostmolensite herbergt een vernuftige eeuwenoude graan- en oliemolen, een bezoekerscentrum en een gezellige bistro.  
  • De schilderachtige Abdij ten Putte is niet alleen een trekpleister voor bedevaarders. Ook wie op zoek is naar rust of het verhaal van de heilige Godelieve van Gistel zal een bezoek waarderen. 
  • De spoorlijn die Torhout vroeger met Oostende verbond, is nu omgevormd tot een fietsparadijs. De Groene 62 is een 22 kilometer lang autovrij fietstraject door bossen en polders. 
Op zoek naar meer logies in Gistel?
Klik hier voor alle gastvrije logeeradresjes in Gistel
Gerelateerde logeertips

Een weekend in de Limburgse natuur

In het noorden van de Limburgse Kempen vind je een afwisselend landschap met landduinen, beekvalleien, dennenbossen en kanalen. Vlakke paden nodigen uit om te fietsen en te wandelen. De zandgrond is dan weer ideaal voor ruiters en paarden. Het perfecte decor om te genieten van de Limburgse natuur.

Weekendje pure verwennerij

Een weekendje pure verwennerij op jouw maat! Droom weg tijdens een deugddoende massage of laat stoom af tijdens een relaxerend saunabezoek. Dichtbij ontstressen, wat wil je nog meer?

Overnachten in sereniteit

Mediteren, yoga beoefenen, een massage boeken of genieten van een stiltegebied. Bij deze logies logeer je in een adembenemende oase van rust. Je keert terug als een nieuw persoon.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans