Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Wandelen in het Drongengoedbos
Wandelroute Wandelen in het Drongengoedbos

Het landschapspark Drongengoed is het grootste aaneengesloten bosgebied van Oost-Vlaanderen. Een uniek stukje natuur in het Meetjesland! Logeren doe je in één van de volgende nabijgelegen logies:

Heerlijk ontspannen in een landelijke omgeving

In vakantiewoning Buitenshuis kan je met 10 personen logeren. Deze kindvriendelijke woning heeft een heel grote afgesloten tuin met zandbak, trampoline en speeltuin. Als het weer niet meezit, kan je je opwarmen aan het gezellige houtvuur of in de sauna.

Heerlijk ontspannen in een landelijke omgeving

Overnachten in het groen

In Cleythil Hotel  blijf je graag wat langer. Je geniet er van het panoramische uitzicht over bossen, velden en dreven. De ruime kamers zijn heel erg comfortabel. Ter hoogte van de ingang van het hotel start een mooie fietsroute. Je kan fietsen huren in het hotel en aan de receptie helpen ze je op weg met wandel- of fietskaarten. Handig!

Overnachten in het groen

Viersterrenhotel in stadscentrum

Hotel Orchidee is gelegen in het centrum van Aalter. Het hotel maakt zijn viersterrenstatus helemaal waar. De kamers zijn comfortabel en modern. Het ontbijt is erg verzorgd en uitgebreid, met onder andere vers fruit, zelf te bakken wafeltjes, eitjes en fijne vleeswaren. Zo heb je zeker voldoende energie voor een lange wandeling.

Viersterrenhotel in stadscentrum

Gezellig onthaasten tussen Brugge en Gent

Je voelt je meteen thuis in B&B Apollonia. De leefruimte is warm en uitnodigend. Je geniet er ’s ochtends ook van een heerlijk ontbijt. De B&B ligt centraal tussen Gent en Brugge en op slechts 30 km van de kust. Toch is het er erg rustig, door de ligging naast een privéweg tussen velden en weides.

Gezellig onthaasten tussen Brugge en Gent

Prachtige B&B in stiltegebied

B&B Landhuis Prinseveld is gelegen in het Drongengoedbos, vlakbij fietsknooppunt 71. De sfeervolle B&B bevindt zich in het stiltegebied. Als je een toelage betaalt, kan je gebruik maken van de privéwelness met prachtig groen uitzicht. De meest aangename manier om je stramme spieren te herstellen!

Prachtige B&B in stiltegebied
Op zoek naar meer logies?
Ontdek hier alle nabije logies
Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans