Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Water gesplitst? Blijf dan nog even hangen in gastvrij Limburg
Special Water gesplitst? Blijf dan nog even hangen in gastvrij Limburg

Aan knooppunt 91 in Bokrijk verdwijn je geleidelijk het water in tot de eenden en zwanen op ooghoogte naast je dobberen. Zonder dat je nat wordt. De meer dan duizend vijvers van natuurgebied De Wijers ontdek je niet op één dag. Dus profiteer van de bekende Limburgse gastvrijheid en blijf logeren.

Gezinsvriendelijk vakantiecentrum

Het gezinsvriendelijke vakantiecentrum De Bosberg in Houthalen ligt midden in de natuur. Duik na je fietstocht het zwembad in of leef je uit op de tennisbaan. Een adres op maat van gezinnen, met speelhoeken en buitenspeeltuinen voor de kinderen. Reserveer je huurfiets of laad je e-bike op aan het oplaadpunt.

Gezinsvriendelijk vakantiecentrum

De warmte van een B&B

Verkies je de kleinschaligheid van een warme B&B? B&B Alury in Heusden-Zolder is een stijlvolle villa, tussen de stilte van natuurgebied De Wijers en het befaamde racecircuit van Zolder. De vier sterren betekenen luxe en verwennerij, met een verwarmd zwembad en een rijkelijk ontbijt.

De warmte van een B&B

In de stad

Kies je Hasselt of Genk? Stadshuisje 36 ligt vlakbij het levendige centrum van Hasselt maar toch in een rustige wijk. Een schattig en knus vakantiehuisje voor 6 personen. In Genk check je in in Hotel M, in het hart van de stad maar toch in de groene rand van het Molenvijverpark. Je fietsen staan klaar en je hond is ook welkom.

In de stad

Vakantiehuizen in het groen

De twee appartementen van de historische hoeve ‘Eikenen’ in Zonhoven zijn heel centraal gelegen, op wandel- en fietsafstand van natuurgebied De Wijers, Nationaal Park Hoge Kempen, Hasselt en Genk. Je fiets gaat op stal in de fietsberging.

Echt proeven van het platteland? Op de Sint Hubertushoeve in Diepenbeek kan je mee de koeien voederen of melken. De schuur van deze machtige U-hoeve uit 1750 is ingericht als twee comfortabele vakantiewoningen. Een gemoedelijk adres voor een hoevevakantie langs het Limburgse fietsroutenetwerk.

Vakantiehuizen in het groen
Op zoek naar al onze logies in Limburg?
Ontdek hier al onze logies in Limburg