LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >
Wie is Madame Charelle?
Special Wie is Madame Charelle?

Het antwoord op die vraag vind je in het ambachtelijk wijnbedrijf Pomme Charelle in Maldegem.

In de hoofdstad van het Meetjesland, Eeklo, vind je Hotel Shamon. Windy en Tomas ontvangen je met open armen in dit art-nouveaupareltje. Dit 3 sterrenhotel telt 8 unieke, comfortabele kamers.

Tips voor trips in de omgeving

  • Het provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve is een levende erfgoedsite. Ook de toeristische dienst van het Meetjesland heeft er zijn hoofdkwartier en er valt altijd wel iets te beleven.
  • Bezoek het ambachtelijke wijnbedrijf Pomme Charelle voor een ludieke rondleiding en eindig er met een heerlijke degustatie.
  • Het landschapspark Drongengoed is een kruispunt van cultuur en natuur. Het is het startpunt van heel wat wandelingen en fietstochten.
Op zoek naar meer gastvrije logeeradresjes?
Ontdek hier alle logeeradresjes in en rond Eeklo.
Gerelateerde logeertips

Proef de regio of je logies

Frisse koeienmelk, versbereide confituur, versgeperst appelsiensap … Onze hoevelogies toveren de eigenheid van hun logeeradres in 1, 2, 3 op tafel. Maar ook van streeklekkers delen zijn onze logiesuitbaters niet vies. Wat dacht je van broodpudding met Hasseltse speculaas, tarte tatin met Brabants witloof of artisanale garnaalkroketjes?

Overnachten in sereniteit

Mediteren, yoga beoefenen, een massage boeken of genieten van een stiltegebied. Bij deze logies logeer je in een adembenemende oase van rust. Je keert terug als een nieuw persoon.

Finse landschappen in het Meetjesland

Schitterende kreken die de groene omgeving weerspiegelen, houten wandelpieren en geen bakstenen huis in zicht? Het klinkt inderdaad als een scène uit Scandinavië, maar hier wordt het serene landschap van de Oostpolderkreek omschreven. Langs de prachtige watergeul in het Meetjesland voel je je net in Finland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans