Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Logeren Plus

LOGEREN PLUS IN JOUW LOGIES. EEN ONVERGETELIJKE BELEVING VOOR JOUW GASTEN

WAT IS LOGEREN PLUS?

Dit voorjaar pakken wij uit met een gloednieuw concept: Logeren Plus. Met dit concept bied je je gasten een unieke ervaring aan, specifiek voor jouw logies. Denk aan gin stoken, een yogaworkshop bij zonsopgang of een begeleide Vespatour door de Vlaamse velden. Het zijn die ervaringen die het verschil maken en jouw logies in de kijker zetten. Een glaasje cava, dat is lekker en gastvrij, maar met Logeren Plus zoeken we naar belevingen, activiteiten, workshops, doe-momenten, ...

Met Logeren Plus kan jij het verschil maken in 2017. Tot 6 februari kon je hiervoor inschrijven.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE?

Met Logeren Plus bied je een meerwaarde aan je vaste gasten maar kan je ongetwijfeld ook een nieuwe doelgroep aanspreken!

Hoe? Bijvoorbeeld zo:

  • Laat vriendinnen na een ontspannend ontbijt hun creativiteit ophalen tijdens een workshop juwelen maken en edelsmeden.

  • Dompel je sportieve gasten de wielergeschiedenis in en neem hen op sleeptouw langs klassieke fietsroutes in een traditionele wieleruitrusting.

  • Verbaas enthousiaste groepen met een volledig verblijf in thema van de jeugdbeweging. Nostalgie verzekerd met een spaghettislag en kampvuur.

  • Bied vakmanschap op maat van gezinnen en laat kinderen samen met mama en papa hun eigen brood, boter en confituur op tafel toveren.

  • Leg koppels in de watten zoals nooit tevoren. Met muziek, geuren en kleuren op maat in je wellnessfaciliteiten krijgen ze alle tijd om te herbronnen.

BIED JE NU AL EEN ARRANGEMENT GESCHIKT VOOR LOGEREN PLUS?

Het kan natuurlijk zijn dat je op dit moment al een unieke beleving aanbiedt op onze website of logiesboek. Deze mag je zeker ook nomineren voor Logeren Plus! Wij bekijken of het arrangement voldoet aan de Logeren Plus-voorwaarden en zorgen voor een mooie vertaling op de website. Opgelet: in het formulier moet jouw Logeren Plus-pakket wel inspirerend beschreven worden, ookal is dit een bestaand arrangement.

 

WAT BETEKENT LOGEREN PLUS VOOR JOU?

Logiesuitbaters die intekenen op Logeren Plus genieten van meerdere voordelen:

  • Jouw unieke beleving verschijnt op onze website.

  • Jouw arrangement wordt ook gedeeld via onze Facebookpagina naar meer dan 8.000 volgers.

  • Daarnaast maak je kans op een professioneel filmpje én bezoek van een BV! Presentatoren Tatyana Beloy, Ben Roelants en Katja Retsin zijn op de hoogte van de laatste reistrends en zijn daarom de ideale gasten. Deze kritische vakantiegangers kunnen niet wachten om zich, samen met hun familie en vrienden, over Vlaanderen te verspreiden en de proef op de som te nemen. Maar liefst 15 deelnemende logies zullen een bekende Vlaming te gast krijgen. Een professionele filmploeg zal hierbij aanwezig zijn om de Logeren Plus ervaring in beeld te brengen. Deze korte video wordt via facebook, youtube en onze website breed gepromoot.

HOE DEELNEMEN?

Je kan heel eenvoudig meedoen aan Logeren Plus door je online in te schrijven. Beschrijf enthousiast en duidelijk de extra beleving die je aanbiedt via het formulier.

Je kon tot maandag 6 februari inschrijven.

De volledige Logeren Plus-voorwaarden, opgesteld door Logeren in Vlaanderen, kan je hier in detail nalezen.
Het reglement deelname Logeren Plus 2017 kan je hier nalezen.

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans