Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Welkom bij Kempens Landschap

Molenwijk 74, 2260 Westerlo (Tongerlo) Toon kaart

Logeren op een eeuwenoud molendomein in een prachtige regio
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Beddermolen’:
€ 700,00
/ Prijs per woning (10p.), midweek
LOGEREN OP EEN EEUWENOUD MOLENDOMEIN IN EEN PRACHTIGE REGIO

Ligging

De Beddermolen behoorde vroeger tot de abdij van Tongerlo, en ligt er op een boogscheut vandaan. Het molendomein, dat in de 15de eeuw ontstond, is een mooi voorbeeld van de typische Kempense molensites van vroeger, waarvan er jammer genoeg niet veel meer overblijven. Het domein, bestaande uit de houten windmolen, molenhuis, stal, schuur en bakhuisje, is dan ook beschermd erfgoed. De ligging naast een graanakker maakt het plaatje compleet.
Het domein bevindt zich aan de rand van het Merodegebied, gekend vanwege haar mooie bossen, natuur en erfgoedsites. Van hieruit kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken! Of huur een eTuktuk om de Merode te verkennen!

Logies

Het gloednieuwe vakantiehuis, dat tegen de paasvakantie van 2020 zal geopend worden, bevindt zich in de voormalige molenaarswoning. Er is een tuin met terras, die uitkijkt op de windmolen en waar je kan BBQ'en.Er is een tuin met terras, dat uitkijkt op de windmolen, waar je kan BBQ'en. Het gebouw is geklasseerd als monument en werd tussen 2017 en 2019 volledig gerestaureerd, waarbij de oude elementen uiteraard behouden bleven. Er werden 3 charmante slaapkamers en 2 badkamers in ondergebracht, net als een gezellige living, eetkamer en een ruime keuken met alle comfort. In de herst- en wintermaanden kan je genieten aan de haard. In de knusse opkamer kan je je rustig terugtrekken met een boek of kunnen de kinderen spelletjes spelen.
Het domein beschikt over een parking en fietsenstalling. Een inventaris van de aanwezige zaken, vind je op de website.

Troeven

Het vakantiehuis van de Beddermolen is dus gelegen op een prachtige erfgoedsite met tal van recreatieve mogelijkheden. Je geniet er bovendien niet enkel van een overnachting met familie of vrienden, maar kan er ook allerlei dingen beleven. De windmolen die draait, workshops in het bakhuisje,... Om te kijken wanneer de molen en/of het bakhuisje open is, kan je terecht op www.beddermolen.be!
Een verblijf in het vakantiehuis kan ook geboekt worden in combinatie met de andere gebouwen op het domein. De stal, de schuur en de tuin kunnen immers gehuurd worden voor feesten of bedrijfsactiviteiten. Op deze manier hoef je 's avonds niet meer naar huis, maar kan je ter plekke blijven logeren. Kijk op de website beddermolen.be voor meer info over deze faciliteiten.

Contact:

Adres: Molenwijk 74, 2260 Westerlo (Tongerlo)
GSM-nummer: +32 477 08 70 46
E-mail: reservatie@beddermolen.be
Website: http://www.beddermolen.be
Contacteer het logies

Capaciteit:

1 woning voor 10 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 2 kamers voor 4 personen
  • 2 badkamers
Totaal aantal personen:

10

Faciliteiten:

Parking Free Wifi

Extra faciliteiten:

Feestzaal / Teambuilding mogelijkheden in de buurt / Kindvriendelijke faciliteiten (meubilair, bestek, ...) / Ontspanningsruimte / Bowlen in de buurt / Hoevegebouw / Vaatwasmachine / Vergaderzaal / Terras / TV / Mountainbike routes in de buurt / Haard / Tuin / Barbecuevoorzieningen / Zwemmen mogelijk in de buurt / Hoeve- en/of streekproducten (te koop) / Beschermd gebouw / Erfgoed / Workshops

Groepsvakantie

Het vakantiehuis van de Beddermolen biedt ruimte aan 10 personen. De 3 slaapkamers, 2 badkamers, uitgeruste keuken en gezellige leefruimten zijn ideaal voor een vakantie of weekend met familie of vrienden.

Wandelen en fietsen

Vanwege zijn ligging in het Merodegebied, dat gekend is vanwege de uitgestrekte bossen, mooie natuurgebieden en vele erfgoedpareltjes, kan je in de omgeving van de Beddermolen talrijke wandelingen en fietstochten maken. Of huur eens een eTuktuk!

Uniek

Het vakantiehuis van de Beddermolen is ondergebracht in een eeuwenoude molenaarswoning en ligt ten midden van een prachtige erfgoedsite met schuur, stal en bakhuisje. De windmolen, waar de molenaarswoning naast staat, is de blikvanger van het domein.

Hoogseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (10p.)
Weekend: € 900,00
Midweek: € 750,00
Week: € 1.300,00
Laagseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (10p.)
Weekend: € 800,00
Midweek: € 700,00
Week: € 1.200,00
Kortingen, toeslagen & extra's:
Er wordt (zeker in het hoogseizoen) aangeraden om minstens 4 maanden op voorhand te reserveren.
HS: mei t.e.m. oktober + schoolvakanties
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Beddermolen’:
€ 700,00
/ Prijs per woning (10p.), midweek

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 16:00
Inchecken tot 21:00

Uitchecken vanaf 08:00
Uitchecken tot 10:00


reviews van Beddermolen (0)

Er zijn nog geen reviews over Beddermolen

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van Beddermolen
Geerts Geerts

In het 1500 hectare grote Merodebos, tussen de abdijen van Averbode en Tongerlo, brengen...

Domein den Asberg Domein den Asberg

In Westerlo, aan de rand van natuurgebieden de Beeltjens en de Kwarekken te midden van de streek...

Vakantiehuisje De Vuurtoren Vakantiehuisje De Vuurtoren

Het huisje is gelegen op het recreatiedomein De Netevallei in het mooie Merodegebied, dat gekend...