Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Welkom bij De Kleppe

Everbeekplaats 4, 9660 Everbeek Toon kaart

Vakantiecentrum De Kleppe
Richtprijs voor je vakantie bij ‘De Kleppe’:
€ 160,00
/ Prijs per woning, weekend
VAKANTIECENTRUM DE KLEPPE

Ligging

Een vakantie waarmee je niet enkel jezelf een plezier doet, maar ook mensen helpt die het minder goed hebben dan jij? Boek op De Kleppe en je steunt onze werking voor kwetsbare mensen (beperking, autisme, armoede, zorgbehoevenden.…). Onze A+ toegankelijke vakantiehuizen bieden meer dan voldoende plaats voor een grote familie of vriendengroep. Tijdens je verblijf geniet je van de rust en de natuur, kan je de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines verkennen, en ervaar je zelf onze inclusieve werking: je maakt kennis met onze vrijwilligers, je kan andere gasten ontmoeten, je kan meehelpen met de dierenverzorging…

Logies

De Kleppe is gehuisvest in een voormalig klooster in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Het prachtige domein in Everbeek (Brakel) is vandaag ingericht als toegankelijk (A+) vakantiecentrum voor groepen en gezinnen van 4 tot 57 personen. Vier vakantiehuizen kunnen met elkaar verbonden worden of apart geboekt worden. Alle verblijven hebben een eigen leefruimte en ingerichte keuken. In de grote authentieke kloostertuin vind je de moestuin, een mooie toegankelijke belevingstuin, de ontmoetingsruimte, buitenactiviteiten en tal van boerderijdieren.

De Kleppe is een totaalproject in de sociale sector, waar welzijn en zorg, toerisme en vrije tijd, jeugd en milieu elkaar ontmoeten. Om onze werking te ondersteunen, staan onze vakantiehuizen op de vrije momenten ook open voor iedereen die een fijne vakantie wilt beleven, en tegelijkertijd een steentje wil bijdragen aan onze werking.

Troeven

Een vakantie waarmee je niet enkel jezelf een plezier doet, maar ook mensen helpt die het minder goed hebben dan jij? Door jouw boeking op De Kleppe kunnen wij vakanties aan gunstig tarief blijven aanbieden aan kwetsbare groepen (beperking, armoede, autisme...). Je keuze doet wonderen!

De interactie tussen mens en dier doet wonderen voor onze gasten met autisme of een beperking. Maar iedereen die van dieren houdt, kan op De Kleppe zijn hartje ophalen. Als je wilt, kan je helpen bij de dagelijkse verzorging van onze paarden, ezels, geiten, konijnen, kippen, eenden, varkentjes… Misschien wil je na je verblijf op De Kleppe wel meter of peter worden van éen van onze dieren?

De vakantiehuizen van De Kleppe zijn A+toegankelijk en bieden alle zorgondersteuning voor mensen met een beperking. De Kleppe is ook een erkend autismevriendelijk centrum. Bezoekers kunnen vrij gebruik van onze Snoezelruimte, Time-out ruimte en allerlei hulpmiddelen uit onze Auti-Box. We gebruiken ook kleurencodes en Sclerapictogrammen, en bieden prikkelarme kamers. Heel ons domein, inclusief belevingstuin en activiteitenaanbod, is rolstoeltoegankelijk.

Contact:

Adres: Everbeekplaats 4, 9660 Everbeek
Telefoonnummer: +32 55 42 37 53
GSM-nummer: +32 494129846
E-mail: info@dekleppe.be
Website: http://www.dekleppe.be
Contacteer het logies

Capaciteit:

1 woning voor 28 personen
 • 6 kamers voor 1 persoon
 • 2 kamers voor 2 personen
 • 2 kamers voor 3 personen
 • 3 kamers voor 4 personen
 • 9 badkamers
1 woning voor 15 personen
 • 11 kamers voor 1 persoon
 • 2 kamers voor 2 personen
 • 2 badkamers
1 woning voor 6 personen
 • 2 kamers voor 2 personen
 • 1 zetelbed voor 2 personen
 • 1 badkamer
1 woning voor 8 personen
 • 3 kamers voor 2 personen
 • 1 zetelbed voor 2 personen
 • 1 badkamer
Totaal aantal personen:

57

Faciliteiten:

Lift Parking Free Wifi Honden / huisdieren toegelaten Toegankelijkheidslabel A+ Toegankelijkheidslabel A

Extra faciliteiten:

Feestzaal / Op de boerderij / Teambuilding mogelijkheden in de buurt / Familiekamers / Openbaar vervoer (bushalte of station) op max. 500 meter / Oplaadpunt elektrische fietsen / Kindvriendelijke faciliteiten (meubilair, bestek, ...) / Ontspanningsruimte / Bowlen in de buurt / Hoevegebouw / Glutenvrije maaltijden (op aanvraag) / Vaatwasmachine / Minigolf in de buurt / Kluisje / Aan het bos / Speeltuin / Vergaderzaal / Terras / TV / Televisieruimte / Mountainbike routes in de buurt / Petanquebaan / Boerderijdieren aanwezig / Lunchpakket op aanvraag / Tafeltennis / Fietsen beschikbaar (gratis) / Tuin / Aan een natuurgebied / Barbecuevoorzieningen / Wasmachine / Zwemmen mogelijk in de buurt / Hoeve- en/of streekproducten (te koop) / Speciale menu's (dieet, allergieën, ...) (op aanvraag) / Droogkast / Beschermd gebouw / Erfgoed / Workshops / Anti-allergene kamer / Omheinde tuin

Groepsvakantie

De Kleppe is een toegankelijk (A+) vakantiecentrum voor groepen en gezinnen van 4 tot 57 personen. Vier vakantiehuizen kunnen met elkaar verbonden worden of apart geboekt worden. Op het prachtige domein van een voormalig klooster.

Gezinsvakantie

De Kleppe heeft twee vakantiehuisjes voor maximum 8 personen, met eigen keuken en leefruimte. Ideaal voor een vakantie met je gezin! Ook voor grotere families of vriendengroepen hebben we plaats.

Wandelen en fietsen

De Kleppe is de perfecte uitvalsbasis om de Vlaamse Ardennen en het Pays des Collines te verkennen. Op het domein is er een fietsenstalling voor 30 fietsen, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, en een installatie om fietsen af te spuiten.

Boerderijbeleving

De Kleppe is de thuis van vele boerderijdieren. Wie wil, kan ‘s morgens helpen bij de verzorging van de dieren. Groepen kunnen ook deelnemen aan belevingsmomenten waarbij het contact tussen mens en dier centraal staat.

Richtprijs
Grote Kleppe (28p) (info)
€ 794,00 (28 personen) Ontbijt niet inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 28 personen

Kleine Kleppe (15p) (info)
€ 431,00 (15 personen) Ontbijt niet inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 15 personen

Mini-Kleppe 1 (4+2p) (info)
€ 176,00 (4 personen) Ontbijt niet inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 6 personen

Mini-Kleppe 2 (6+2p) (info)
€ 264,00 (6 personen) Ontbijt niet inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 8 personen

Kortingen, toeslagen & extra's:
Lakenpakket: € 8,00; Poetsen - Grote Kleppe: € 360,00; Poetsen - Kleine Kleppe: € 240,00; Poetsen - Mini-Kleppe1: € 75,00; Poetsen - Mini-Kleppe2: € 90,00
Richtprijs voor je vakantie bij ‘De Kleppe’:
€ 160,00
/ Prijs per woning, weekend

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 15:00
Inchecken tot 20:00

Uitchecken vanaf 08:00
Uitchecken tot 13:00


reviews van De Kleppe (0)

Er zijn nog geen reviews over De Kleppe

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van De Kleppe
Molen Ter Walle Molen Ter Walle

Molen Ter Walle uit de 14de eeuw en omgebouwd tot zes gastenkamers, is gelegen in een pittoresk...

vakantiewoning De Wilg vakantiewoning De Wilg

Rustige omgeving, gelegen op het einde van een doodlopende straat. Meerdere wandelroutes vlakbij...

B&B Bedlehem B&B Bedlehem

Bedlehem ligt in het kleine dorpje Everbeek-Boven. De meeste wandelingen vertrekken aan de...