Welkom bij Carl en Hilde

Terrierstraat 5, 8956 Kemmel Toon kaart

Scandinavisch ontspannen in Heuvelland
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Fika’:
€ 95,00
/ Prijs per kamer (2p.)
SCANDINAVISCH ONTSPANNEN IN HEUVELLAND

Ligging

Fika vind je in Kemmel, het hart van Heuvelland, op de flank van de Kemmelberg. Van hieruit verken je de West-Vlaamse bergen, bezoek je de ontroerende sites uit In Flanders Fields, ontdek je de historische steden van de Westhoek en steek je zelfs je 'de schreve' over naar Frans-Vlaanderen. Hoe centraal kun je zijn in een uithoek van Vlaanderen?

Logies

Fika telt twee kamers voor telkens twee personen én een uitgebreide ontbijt- en loungeruimte. De B&B is volledig ingericht in de moderne Scandinavische stijl waar de Zweden zo'n mooi woord voor hebben: lagom, niet te veel, niet te weinig, net genoeg. De tuin van Fika loopt over in het landschap dat wordt gedomineerd door zijn imposante buur, De Kemmelberg.

Troeven

Fika is een Zweedse uitdrukking. Het betekent koffiepauze, maar dan op zijn Scandinavisch... met dat ietsje meer! De Zweden zijn gek op hun fika. Het is voor hen hét moment om even uit te blazen met een kopje koffie en een zoete lekkernij. Ook zin om eens op een Scandinavische manier uit te blazen? Dan is Fika dé plek! Gelegen op de flank van de Kemmelberg middenin het provinciaal natuurdomein zal je er kunnen genieten van jouw welverdiende fika... jouw pauze met dat ietsje meer!

Contact:

Adres: Terrierstraat 5, 8956 Kemmel
Telefoonnummer: +32 468 47 26 05
E-mail: info@fika.one
Website: http://www.fika.one
Contacteer het logies

Capaciteit:

  • 2 kamers voor 2 personen
Totaal aantal personen:

4

Faciliteiten:

Free Wifi Parking

Extra faciliteiten:

Mogelijkheid om bagage na te brengen voor fietsers op doorreis / Oplaadpunt elektrische fietsen / Ontspanningsruimte / Glutenvrije maaltijden (op aanvraag) / Vaatwasmachine / Aan het bos / Speeltuin / Terras / TV / Televisieruimte / Mountainbike routes in de buurt / Boerderijdieren aanwezig / Tafeltennis / Tuin / Aan een natuurgebied / Wasmachine / Hoeve- en/of streekproducten (te koop) / Speciale menu's (dieet, allergieën, ...) (op aanvraag) / Droogkast / Omheinde tuin

Ontdekken

Fika ligt in het hart van Heuvelland. Van hieruit verken je de West-Vlaamse bergen, bezoek je de ontroerende sites uit In Flanders Fields, ontdek je de historische steden van de Westhoek en trek je zelfs je 'de schreve' over naar Frans-Vlaanderen.

Wandelen en fietsen

Fika ligt in het hart van Heuvelland, een regio die werkt als een magneet op wandelaars en fietsers. Vanuit de B&B sluit je zo aan op het wandel- en fietsnetwerk. En je hebt altijd de keuze: doe ik eerst de Kemmelberg of wacht tot het laatste moment?

Uniek

Fika ligt midden het provinciedomein De Kemmelberg. Vanuit de B&B heb je zowel zicht op de indrukwekkende heuvel als de uitgestrekte Westhoek. En toch voel je je een beetje in Scandinavië. Zou Fika, de Zweedse koffiepauze, daar mee te maken hebben?

Romantisch

Fika is Zweeds. Het betekent koffiepauze, maar dan op zijn Scandinavisch... met dat ietsje meer! Ook zin om samen op een Scandinavische manier uit te blazen? Dan is Fika dé plek! Geniet van uw welverdiende fika... jouw pauze met dat ietsje meer!

Richtprijs
Kamer Räven (info)
€ 200,00 (2 personen) Ontbijt inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 2 personen

Kamer Ugglan (info)
€ 200,00 (2 personen) Ontbijt inbegrepen
 

Minimum 1 persoon
Maximum 2 personen

Richtprijs voor je vakantie bij ‘Fika’:
€ 95,00
/ Prijs per kamer (2p.)

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 17:00
Inchecken tot 19:00

Uitchecken vanaf 07:30
Uitchecken tot 11:00


reviews van Fika (1)
Gemiddelde score

Locatie:
Hygiëne:
Onthaal:
Comfort:
Een echte aanrader! Super hip, gezellig, rustig en prachtige omgeving. Kamers en ontbijt waren top! Wij gaan zeker terug ...

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van Fika
Hostellerie Kemmelberg Hostellerie Kemmelberg

Dit stijlvol charmehotel (met bar en culinair restaurant) is gelegen op het hoogste punt van...

Landgoed de Monteberg Landgoed de Monteberg

Landgoed De Monteberg ligt idyllisch verscholen boven op de Monteberg, aan de voet van de...

d'Hellekapelle d'Hellekapelle

Rustig gelegen. Dicht bij fietsknooppunt 99.

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd