LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Kleestraat 1, 3840 Borgloon (Kuttekoven) Toon kaart

Welkom in het eenhoornhof, waar U een warm welkom wacht
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Het Eenhoornhof’:
€ 2.000,00
/ Prijs per woning (10p.), weekend
WELKOM IN HET EENHOORNHOF, WAAR U EEN WARM WELKOM WACHT

Ligging

De vakantiewoning het eenhoornhof is gelegen te Kuttekoven, dat is een deelgemeente van Borgloon. Kuttekoven heeft slechts 85 inwoners. Rust en kalmte is er gegarandeerd. De grootsteden Tongeren en Sint Truiden liggen op 11 km. Makkelijk met de fiets te doen. Verder zijn Luik en Maastricht of Hasselt op zo'n 20 min met de wagen vlot bereikbaar.

Logies

Die jaarlijkse familievakantie, zonder aan comfort in te boeten.

Het Eenhoornhof is zo ingedeeld dat de woning voldoende ruim is voor de hele familie. Er zijn heel wat ruimtes zoals de lounge, de grote eetkamer en het terras die uitnodigen om gezellig samen te zijn.

Er dient echter niet ingeboet te worden aan privacy. Zo zijn er 8 kamers met individuele badkamers. En kan u zich gerust even in alle rust terugtrekken in een van de zithoekjes of andere ontspanningsruimtes. De eigenaars kunnen u op aanvraag babybedjes en kinderstoelen voorzien.

Let wel op, de woning is niet uitgerust voor de leeftijdscategorie 3 tot 16-jarigen.

De uitvalsbasis voor het thema-weekend onder vrienden.
Dit logies is uitgerust om aan de noden en wensen van de volwassen vakantieganger te voldoen. Gedaan met zoeken, dit ruim en comfortabeler vakantiehuis is ideaal voor uw volgende jaarlijkse themaverblijf. Of het nu gaat over een geschikt vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten in het mooie Limburgse platteland, een gastronomische vesparoute, het ontdekken van de bloesems, het kookweekend waar u die grote, uitgeruste keuken voor nodig heeft of de 50-jarige verjaardag van een van uw beste vrienden of vriendinnen. Bent u niet zeker of het Eenhoornhof voldoet aan de wensen van uw groep, vraag het ons dan gerust. Wij staan u graag bij met praktische verblijfsinfo en toeristische tips.

Assessments, trainingen, brainstorms en andere in alle rust.
De met zorg samengestelde inrichting is zo opgebouwd dat deze locatie zowel voor privé- als professionele doeleinden aangewend wordt. Deze locatie gebruikt men ook om in alle rust kleinschalige seminars, meetings, assessments, trainingen, screenings, workshops, brainstormoefeningen en intakes te organiseren. De woning beschikt over gemeenschappelijke en individuele ruimtes in een gemoedelijk kader. De multi-inzetbaarheid van de ruimtes laat toe om ze aan te passen aan uw wensen.

Troeven

De vakantiewoning Het eenhoornhof is gelegen ten midden van de fruitstreek. Mensen kennen de fruitstreek vooral door de schitterende bloesemtijd in april, maar ook de tijd dat het fruit aan de bomen hangt is uitzonderlijk mooi. Ook in de herfstperiode waarbij de natuur zijn schitterende kleurenpallet toont is het aangenaam vertoeven. In de zomermaanden juni, juli, augustus en september waant u zich in de Provence dankzij onze lavendel parkjes die dan heerlijk ruiken. Het eenhoornhof heeft 10 eigen parkeerplaatsen, heel veel plaats voor uw fietsen te stallen, er zijn mogelijkheden voor het opladen van de elektrische fietsen en er is zelfs een oplaadpunt voor de elektrische wagen.

Contact:

Adres: Kleestraat 1, 3840 Borgloon (Kuttekoven)
Telefoonnummer: +32 473 49 99 95
GSM-nummer: +32 473 49 99 95
E-mail: info@heteenhoornhof.be
Website: http://www.heteenhoornhof.be
Contacteer het logies

Capaciteit:

1 woning voor 24 personen
  • 6 kamers voor 2 personen
  • 3 kamers voor 4 personen
  • 8 badkamers
Totaal aantal personen:

24

Faciliteiten:

Free Wifi Parking

Extra faciliteiten:

Op de boerderij / Teambuilding mogelijkheden in de buurt / Familiekamers / Openbaar vervoer (bushalte of station) op max. 500 meter / Oplaadpunt elektrische fietsen / Ontspanningsruimte / Vaatwasmachine / Vergaderzaal / Terras / Televisieruimte / Mountainbike routes in de buurt / Darten / Haard / Binnenspeelruimte / Petanquebaan / Barbecuevoorzieningen / Wasmachine / Workshops / Omheinde tuin / Biljart / Amusementsruimte met biljart, voetbalkicker, darts en pingpongtafel

Groepsvakantie

Het eenhoornhof beschikt over 9 slaapkamers waarvan er 8 een eigen badkamer hebben. Tot 10 personen aan 2.000 euro voor 2 nachten/3 dagen, tot 20 personen voor 2.750 euro. Kijk voor meer info, foto's en video's op onze website. Let op ! Adults only.

Gezinsvakantie

Er zijn 9 slaapkamers waarvan er 8 een individuele badkamer met douche en toilet hebben, er zijn twee keukens, een hele grote en een zoals bij u thuis, alsook verschillende zithoeken om relax met elkaar te spreken. U kan bij ons fietsen of wandelen.

Wandelen en fietsen

Haspengouw is de provincie om te wandelen en te fietsen. Er is op 100m van de woning fietsknooppunt 153 vanwaar u kan vertrekken. Voor een wandeling kan u via de tuin, de natuur in. Ontdek ook zeker het stroopmuseum, en het doorkijkkerkje.

Uniek

Het eenhoornhof is een gerestaureerde vierkantshoeve uit 1920. De 4 jaar durende restauratie is in 2017 afgewerkt. Er is bijzonder veel zorg aan het familiaal karakter van de woning besteed. Kom kijken en overtuig U.

Hoogseizoen
Weekend
Prijs per woning (10p.)
Weekend: € 2.000,00
Prijs per woning (20p.)
Weekend: € 2.750,00
Kortingen, toeslagen & extra's:
Deze prijs is werkelijk "alles inbegrepen", energiekosten, alle bedden opgemaakt, 3 handdoeken per persoon, enz.
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Het Eenhoornhof’:
€ 2.000,00
/ Prijs per woning (10p.), weekend

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 16:00
Inchecken tot 21:30

Uitchecken vanaf 08:00
Uitchecken tot 11:00


reviews van Het Eenhoornhof (0)

Er zijn nog geen reviews over Het Eenhoornhof

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van Het Eenhoornhof
Pracha Pracha

Gelegen in Haspengouw, centraal tussen Tongeren, Hasselt en Sint-Truiden.

Huize Extree Huize Extree

Huize Extree is gelegen binnen de driehoek Hasselt - Sint-Truiden - Tongeren in het prachtige...

't Hof van Kalenberg 't Hof van Kalenberg

't Hof van Kalenberg is gelegen in het kleine, landelijke dorpje Voort. Voort is een deelgemeente...

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans