Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >
Slow Cabins - Time For Two
Logies

Geheime Locatie, 0 Locatie Toon kaart

Slow Cabins - Time For Two (2 pers.)
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Slow Cabins - Time For Two’:
€ 195,00
/ Prijs per woning (2p.), midweek
SLOW CABINS - TIME FOR TWO (2 PERS.)

Ligging

Welkom natuurliefhebber en levensgenieter!
Slow Cabins wil je verrassen met een unieke geheime locatie in ongerepte natuur op minder dan 2 uur rijden van de Benelux grootsteden. Een tweetal weken voor vertrek sturen we je meer info toe over de locatie, cabin en omgeving.
Jouw stiltehut is neergestreken in een idyllische gemeente van de Groene Gordel. Jullie worden ontvangen op een prachtig kasteeldomein vlakbij hectaren bos, natuur en vijvers.
De omgeving is een kleurrijk broeinest voor lokale fauna en flora en zorgt voor een adembenemend decor.
Ben jij ook benieuwd?

Logies

Al onze Slow Cabins modellen zijn ontworpen vanuit een strikt circulair ecodesign. Hiermee houden we de impact op de omgeving zo laag mogelijk, verminderen we de afvalstromen en verlengen we de levensduurte van de cabin.
Zo is de structuur van de cabin gemaakt van 100% duurzaam hout, ‘zweeft’ ze op schroeffunderingen in de grond, zorgen de zwarte rolluiken voor minder lichthinder voor nachtvogels, lossen de keuken- en doucheproducten 100% op in de natuur en wordt de inhoud van het droogtoilet gecomposteerd. We kiezen bewust voor kwalitatief duurdere maar vooral ook duurzamere materialen en technieken die langer meegaan en betere prestaties leveren.
De cabins zijn ook zelfvoorzienend ingericht op het gebied van energie- en waterverbruik. Zo wordt de energie voor 100% opgewekt met zonnepanelen en opgeslagen in een aaneengeschakeld batterijsysteem. Het regenwater wordt door een slim filtersysteem met koolstoffilters gereinigd voor dagelijkse behoeften zoals douchen en koken. (Alleen voor het drinken en tandenpoetsen vragen we uit extra voorzorg het bronwater uit de glazen drankdispenser te gebruiken.)

Warme rustgevende materialen of ‘emotioneel minimalisme’: zo wilden we de inrichting vormgeven. Zeker in een kleine hut met beperkte plaats wensen we onze gasten enkel de hoogstnoodzakelijke benodigdheden aan te bieden om zo optimaal te kunnen onthaasten. Minder materialen en spullen zorgen voor minder prikkels, meer rust en minder keuzestress. Bij de inrichting werd ook zoveel mogelijk beroep gedaan op lokale ontwerpers en circulaire ondernemers. Bijna elk product in de cabin heeft een verhaal. Wij geloven dat het beter, gezonder en vooral ook met meer lokaal vakmanschap kan.

Troeven

Bij Slow Cabins zet je de dagelijkse ratrace even on hold en maak je verbinding met jezelf, je geliefden en de natuur.
Trek je wandelschoenen uit de kast, haal rustig diep adem want de komende dagen gaan jullie even offline en off grid in de ongerepte natuur.
Ons uniek zelfvoorzienende Slow Cabins concept streeft naar een minimale impact op de omgeving, en een maximaal effect op je bewustzijn en gezondheid. Even weg van huis maar toch lekker 'dichtbij' zonder onnodige prikkels, zorgen en stress. Met minder spullen of verplichtingen. Alleen jij, je familie en de geur van het groen!
Kom binnen in de wereld van Slow Cabins!

Contact:

Adres: Geheime Locatie, 0 Locatie
GSM-nummer: +32 465 02 14 00
E-mail: info@slowcabins.com
Website: http://www.slowcabins.be
Contacteer het logies

Capaciteit:

  • 1 kamer voor 2 personen
Totaal aantal personen:

2

Faciliteiten:

Restaurant/Halfpension Parking Kredietkaarten aanvaard Toegankelijkheidslabel A+ ECO Label

Extra faciliteiten:

Kasteel / Op de boerderij / Mogelijkheid om bagage na te brengen voor fietsers op doorreis / Openbaar vervoer (bushalte of station) op max. 500 meter / Kindvriendelijke faciliteiten (meubilair, bestek, ...) / Hoevegebouw / Kluisje / Aan het bos / Speeltuin / Terras / Pendeldienst (toeslag) / Aan het water (vijver, rivier,…) / Haard / Boerderijdieren aanwezig / Hoeve- en/of streekproducten (maaltijden) / Tuin / Aan een natuurgebied / Barbecuevoorzieningen / Geen toeslag voor single / Hoeve- en/of streekproducten (te koop) / Beschermd gebouw / Erfgoed / Anti-allergene kamer

Romantisch

Slow Cabins® verhuurt zelfvoorzienende eco design cabins op geheime plekken in de natuur op minder dan 2 uur rijden van de Benelux grootsteden. Wil je je geliefde verrassen met rust, romantiek, stilte, natuur, privacy en even heerlijk niks doen?

Uniek

Slow Cabins® is een uniek verrassingsconcept. We verhuren zelfvoorzienende eco design cabins op geheime plekken in de natuur op minder dan 2 uur rijden van de Benelux grootsteden. 2 weken voor vertrek krijgen onze gasten de exacte locatie te weten.

Wandelen en fietsen

Slow Cabins® is een uniek onthaastingsconcept. We verhuren zelfvoorzienende eco design cabins op geheime plekken in de natuur, vlakbij verschillende natuurparken en/of knooppunten voor slow activities (wandelen; fietsen; vogelspotten; etc.).

Hoogseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (2p.)
Weekend: € 245,00
Midweek: € 245,00
Week: € 245,00
Laagseizoen
Weekend
Midweek
Week
Prijs per woning (2p.)
Weekend: € 245,00
Midweek: € 195,00
Week: € 195,00
Kortingen, toeslagen & extra's:
Zie Algemene Voorwaarden op www.slowcabins.be.
HS: schoolvakanties en feestdagen
Richtprijs voor je vakantie bij ‘Slow Cabins - Time For Two’:
€ 195,00
/ Prijs per woning (2p.), midweek

Aankomst & vertrektijden


Inchecken vanaf 16:00
Inchecken tot 23:45

Uitchecken tot 11:00


reviews van Slow Cabins - Time For Two (0)

Er zijn nog geen reviews over Slow Cabins - Time For Two

Plaats een eigen review

nog 300 karakters beschikbaarIn de buurt van Slow Cabins - Time For Two
vakantiewoning Ceder10 vakantiewoning Ceder10

Vakantiewoning Ceder10 in Kruibeke ligt in het Waasland, op 10 min. van Antwerpen. Vlakbij zijn...

Eskala Eskala

- Centrum Mechelen: gelegen in de rand van Mechelen op 2,8 km van de Grote Markt maar toch...

Hof van Volmersele Hof van Volmersele

Ontspan in een oase van rust en natuur. Hof van Volmersele is gelegen in de witloofstreek van...