Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

02/05/2017- Nieuw aanbod Logeren Plus: 130 logeeradresjes met unieke beleving in Vlaanderen

Meer en meer gaan Vlamingen op zoek naar unieke en authentieke belevingen tijdens hun vakantie. Denk hierbij aan een sportieve mountainbiketocht, tango dansen of gezellig peddelen in een kajak. Logeren in Vlaanderen Vakantieland speelt hierop in met haar nieuwe jaarcampagne Logeren Plus, waar logeren én beleven centraal staan. Sinds begin maart krijg je door Logeren Plus bij meer dan 100 B&B’s, hotels en vakantiewoningen een uniek belevingspakket aangeboden naast je overnachting. Vandaag pakken we uit met 30 nieuwe Logeren Plus pakketten, die zeker het ontdekken waard zijn. Vakantiegangers Katja Retsin, Ben Roelants en Tatyana Beloy testen alvast 15 Logeren Plus pakketten voor je uit.

Logeren Plus unieke herbronningsvakantie aan zee, Logeren Plus eigen confituur maken en Logeren Plus varen op de Dijle: het zijn slechts enkele van de nieuwe belevingen, die een verrijking zijn voor je verblijf. Naast een kwalitatieve overnachting en een heerlijk ontbijt maken de gastheren en -vrouwen graag tijd om je een unieke ervaring aan te bieden, waardoor je vakantie nog lang blijft nazinderen!

Als proef op de som hebben Katja Retsin, Ben Roelants en Tatyana Beloy ondertussen al enkele Logeren Plus pakketten uitgeprobeerd. Tatyana en haar vriendinnen genoten van frisse biertjes met heerlijke gerechtjes tijdens High Beer. Ben probeerde een iets sportiever pakket uit en ging op mountainbiketocht door de Vlaamse Ardennen. En Katja ging al aan de slag met een topchef én kreeg stijladvies op maat. Nieuwsgierig naar wat onze bv’s nog allemaal gaan beleven? Hou de reportagepagina in de gaten want elke 3 weken verschijnt er een nieuw filmpje.


Zin in meer Logeren Plus? We zetten 5 nieuwe Logeren Plus pakketten in de kijker. Op de website vind je alle pakketten terug.


5X LOGEREN PLUS

Avontuurlijke mentocht met tweespan in de Duinengordel
Laat je vervoeren met paard en koets tijdens een mentocht door de landelijke omgeving van Duinengordel. Of misschien neem je graag zelf de teugels in handen? De mentocht is een leuke activiteit voor paardenliefhebbers die houden van een beetje actie! Achteraf honger als een paard? Smul dan van een feestelijk viergangenmenu.
Hotel Orshof, Heymansweg 2, 3670 Meeuwen-Gruitrode (Neerglabbeek)

Terug in balans in het Meetjesland
Wil je er even tussenuit met je partner? Kom helemaal tot rust tijdens een heerlijk verwenweekend. Samen geniet je van relaxerende massages, een adembenemende wandeling en een smaakvol diner bij restaurant Elckerlijc in Maldegem. Klink met een glaasje bubbels op een romantische vakantie.
B&B Salus Wellness, Leopoldlaan 36, 9900 Eeklo

Lekkerbekkenwandeling in Oostende
Proef wat Oostende te bieden heeft tijdens een leuke wandeling voor het hele gezin! Volg deze smulroute op papier of met je smartphone. Achteraf rust je uit in de sauna, terwijl de kinderen zich laten meeslepen door de kinderanimatie. Sluit dit smaakvol weekend af met een diner in een panoramisch restaurant op de 9e verdieping van het vakantiecentrum.  
Vakantiecentrum Vayamundo, Zeedijk 290-330, 8400 Oostende

Met de scooter door het Pajottenland
Verken het indrukwekkende Pajottenland op een scooter met je vrienden, partner of familie. Onderweg kan je gezellig picknicken en mooie kastelen ontdekken. Nagenieten van deze prachtige scooterrit doe je in de Finse sauna.
Vakantiewoning Brokantie, Korte Kamstraat 32, 1760 Roosdaal

Ervaar het verhaal van de landloperskolonies in Merksplas en Wortel
Keer terug in de tijd van de landloperskolonies met een actieve fotozoektocht. De unieke gebouwen en uitgestrekte landwegen vertellen je het verhaal van het leven van de voormalige landloperskolonies in Merksplas en Wortel. Onderweg geniet je van een rijkelijke picknick en de rustieke natuur.
B&B De Rijcke Rust, Pruimenstraat 6, 2310 Rijkevorsel
 

Contactinfo
Logeren in Vlaanderen vzw
Suzanne de Lange
Marketingconsulent Logeren in Vlaanderen
Tel.  016 28 60 32 / GSM 0485 42 61 50
Suzanne.delange@logereninvlaanderen.be

Saskia Van Laere
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0476 65 27 42
Saskia.van.laere@logereninvlaanderen.be

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.