Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

03/11/2016 - Lancering Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque


Logeren in Vlaanderen vzw is gestart met de online verkoop van een cadeaubon. Met de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque wil de vzw aanzetten tot het boeken van een overnachting in Vlaamse logies en de logiessector zo meer return bieden. De Vakantiecheque is online te koop in pdf-vorm of in cadeauverpakking thuis te bestellen.

KOOP HIER DE VAKANTIECHEQUE

Logeren in Vlaanderen bundelt meer dan 700 logeeradresjes in het jaarlijkse logiesboek en op de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be. De logiesuitbaters blinken één voor één uit in authentiek gastheerschap en kwaliteitsvolle service. Zij leggen degene die jij blij maakt met een Vakantiecheque goed in de watten.

Met de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van deze logies. Je kan de Vakantiecheque gebruiken wanneer je rechtstreeks bij de logiesuitbating reserveert of boekt via de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be.
Er zijn cheques van 35, 50 en 100 euro. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

Kortbijvakantie zit in de lift

In totaal zijn in Vlaanderen in 2015 ruim 24 miljoen overnachtingen van Belgische en buitenlandse vakantiegangers in commercieel logies genoteerd. Twee derde van deze overnachtingen (ruim 16 miljoen) worden gegenereerd door Belgische vakantiegangers. 62,8 procent van de overnachtingen door Belgen bevinden zich aan de Kust. De Vlaamse regio’s zijn goed voor 30,5 procent en de kunststeden voor 6,7 procent.

Om de Vlaamse regio’s, de Kust en de kunststeden te promoten bij de Vlaamse vakantieganger, investeert Logeren in Vlaanderen vzw permanent in diverse promotieacties met  magazines, andere media, via mails en social media onder het merk “Logeren in Vlaanderen Vakantieland”. De Vakantiecheque is een belangrijk onderdeel van de promotiecampagne.

De Vakantiecheque is te koop op www.devakantiecheque.be.

Contactinfo:
Saskia Van Laere
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0476 65 27 42
Saskia.van.laere@logereninvlaanderen.be

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).

 

Afbeeldingen

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.