Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

08/12/2017 - Logeren in Vlaanderen Vakantieland lanceert nieuwe campagne 2018

LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIELAND STUURT VLAANDEREN OOK DIT JAAR SAMEN MET RADIO 2 OP ‘VERDIEND VERLOF’.
 
Op 11 december start de nieuwe promotiecampagne van “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018” voor meer dan 700 gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen.  Om die lancering te vieren organiseert Logeren in Vlaanderen vzw samen met De Madammen en Start je dag de grote ‘Verdiend Verlof’-wedstrijd op Radio 2.
 
Verdient je zus een weekendje weg omdat ze naast haar drukke job ook zo vaak tijd maakt voor jou? Gun je de voetbaltrainer van je dochter wat extra verlof omdat hij iedere zaterdag gemotiveerd langs de lijn staat? Of denk je dat je collega na zijn verbouwingen helemaal tot rust kan komen door er eens tussenuit te zijn? Samen met Radio 2 doet Logeren in Vlaanderen die mensen een Verdiend Verlof cadeau.  Vanaf 11 december maken De Madammen elke dag – 5 dagen lang – bekend, wie van de genomineerden een vakantie wint. Dit jaar wordt de wedstrijd ook doorgetrokken op regionaal vlak met een reportagereeks in Start je dag. Je kan deze hartverwarmende actie volgen via Radio 2, filmpjes op de website, en de Facebookpagina’s van Radio 2 en Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
 
Vanaf 11 december is het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2018” gratis verkrijgbaar in talrijke Diensten voor Toerisme. In samenwerking met de Persgroep kan het logiesboek vanaf 16 december ook gratis worden afgehaald bij de lokale krantenwinkels, zolang de voorraad strekt. De meer dan 700 logeeradresjes vind je uiteraard ook op www.logereninvlaanderenvakantieland.be

UNIEKE VERHALEN
Het nieuwe aanbod illustreert wat logeren in eigen land zo speciaal maakt: onze logiesuitbaters hebben allemaal hun eigen verhaal en geven elk verblijf een unieke twist. De logies die tijdens de lanceerweek aan bod zullen komen in De Madammen op Radio 2 illustreren dit perfect. Zo verwennen de gastvrouw en –heer van B&B Tussen Kunst en Konfituur je met een heerlijk ontbijt in een omgeving waar je even op adem kan komen, aan de rand van het Meerdaalwoud. Of ontdek je het Meetjesland met de fiets en geniet je daarna van luxueus logeren in Villa Magdalena. De gastvrouw van B&B Altijd Genieten weet alles van toegankelijkheid en rolstoeltoegankelijke uitstapjes in het Brugse Ommeland. Ben je liever creatief bezig? Bij Vakantiewoning De Pluktuin in Haspengouw kan je deelnemen aan een workshop bloemschikken onder begeleiding van de gastvrouw. Paardenliefhebbers zijn op het juiste adres bij de gerestaureerde vakantiewoning De Oude Heihoef in de Kempen. Zelfs je paard mag hier een nachtje logeren!

DE LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIECHEQUE
Ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je partner, broer of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen. Liever een leuk cadeaugevoel erbij? Voor 3,50 euro krijg je een mooie cadeauverpakking binnen de 5 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro. Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. Je kan met de Vakantiecheque rechtstreeks bij de logies boeken of via de website.
Op 28 oktober 2016 is de verkoop van de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque gestart.  Intussen zijn er reeds voor meer dan 840.000 euro Vakantiecheques aangekocht.
 
Contactinfo
Wim Verscuren
Medewerker Marketing en logies Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 34
wim.verscuren@logereninvlaanderen.be
 
Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen)

 

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.