Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

09/12/2016 - Op Verdiend Verlof met Logeren in Vlaanderen Vakantieland

LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIELAND LANCEERT LOGIESBOEK 2017 EN STUURT VLAANDEREN SAMEN MET RADIO 2 OP ‘VERDIEND VERLOF’.
 
Op 12 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2017” vol met gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen.  Om die lancering te vieren organiseert Logeren in Vlaanderen vzw samen met De Madammen de grote ‘Verdiend Verlof’-wedstrijd op Radio 2.
 
Verdienen je ouders dringend eens extra verlof omdat ze elke woensdag op de kinderen passen? Vind je dat je broer er eens tussenuit mag omdat hij al 3 jaar aan het verbouwen is? Of gun je je collega een extra weekendje weg omdat je steeds bij haar terecht kan? Samen met Radio 2 doet Logeren in Vlaanderen die mensen een Verdiend Verlof cadeau.  Vanaf 12 december maken De Madammen elke dag – 5 dagen lang – bekend, wie van de genomineerden een vakantie wint. Je kan deze hartverwarmende actie volgen via Radio 2,  filmpjes op de website, en de Facebookpagina’s van Radio 2 en Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
 
Vanaf 12 december is het logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2017” verkrijgbaar in talrijke Diensten voor  Toerisme en kan iedereen het online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Abonnees van Knack, Plus Magazine, Nest, Vitaya en Goed Gevoel vinden het nieuwe boek met meer dan 750 gastvrije logies gratis bij hun magazine.
 
UNIEKE VERHALEN
Het nieuwe aanbod illustreert meer dan ooit wat logeren in eigen land zo speciaal maakt: onze logiesuitbaters hebben allemaal hun eigen verhaal en geven elk verblijf een unieke twist. Blijf logeren in Landhuis Soetendaele, een nieuwe luxueuze vakantiewoning voor 20 personen langs de Tabaksroute. Of duik met twee onder in Hotel Station geheel in Barokstijl, in de ajuinenstad Aalst. In Vakantielogies Tinkske slaap je onder de klokkentoren van Dessel. De gastvrouw van B&B Karrehuis in Bierbeek kan je alles vertellen over de geschiedenis van het kasteeldomein waar je verblijft. Liever met het gezin op stap? Jeugdverblijf De Veurs is het ideale vertrekpunt om de Voerstreek te verkennen met behulp van lokale tips. Het zijn net die unieke locaties die je overnachting in eigen land tot een echte belevenis maken.  Laat je verrassen door ons aanbod.
 
NIEUW! DE LOGEREN IN VLAANDEREN VAKANTIECHEQUE
Ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je partner, zus of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen. Liever een mooie cadeauverpakking erbij? Voor 3,50 euro krijg je de de cadeauverpakking incl. logiesboek binnen de 8 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro.  Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. Je kan met de Vakantiecheque rechtstreeks bij de logies boeken of via de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Contactinfo

Suzanne de Lange
Marketingconsulent Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 32 / GSM 0485 42 61 50
suzanne.delange@logereninvlaanderen.be

Saskia Van Laere
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0476 65 27 42
Saskia.van.laere@logereninvlaanderen.be
 

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen)


 

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.