Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

12/05/2016 - Vergaderen in een nieuwe omgeving: de leukste adressen vind je hier

Logeren in Vlaanderen Vakantieland helpt jou elke maand met het vinden van de leukste logeeradresjes. Deze maand stellen we de 10 leukste logies voor waar je kan vergaderen én de mogelijkheid hebt voor een leuke teambuilding. Een vergadering in een inspirerende ruimte met mogelijkheid tot overnachting in het groen.

Logeren in Vlaanderen Vakantieland bundelt meer dan 700 logeeradresjes in het jaarlijkse logiesboek en de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be. De logiesuitbaters blinken één voor één uit in authentiek gastheerschap en kwaliteitsvolle service. Ideaal om jouw eerstvolgende vergadering te plannen.
 
Hieronder geven we een overzicht van twee logies per provincie die eruit springen qua vergader- en teambuildingsfaciliteiten. Op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vind je meer dan 200 logies met vergaderfaciliteiten en 140 logies met teambuilding mogelijkheden. Tot slot zijn er 65 logies die beide faciliteiten aanbieden!

Onze selectie:

Limburg:

Het hotel is gelegen op een domein van 2 hectare, tussen de bossen en boomgaarden in de Voerstreek. Er zijn twee zalen met als capaciteit 50 tot 100 personen. Je kan ook gebruik maken van de prachtige wintertuin die toegankelijk is voor een 80-tal personen. Behalve wandelen in deze mooie streek is er ook de Amerikaanse Oorlogsmemoriaal in Hendrik-Kapelle of de stroopfabriek in Aubel die je kan bezoeken in gezelschap met al jouw collega's!

In het hartje van de Limburgse Kempen kom je terecht bij B&B O-Lit. De ideale bestemming om rustig te vergaderen met een 30-tal collega's en op tijd en stond een frisse neus te halen in de grote tuin of de omliggende natuur. Rondrijden op een vespa of met een 2 pk'tje, zij regelen het graag voor jou! Lunch en diner kan op aanvraag.          

Vlaams-Brabant:

Dit is een 300 jaar oude gerenoveerde kasteelhoeve in het Hageland, waarbij duurzaamheid, huiselijkheid en luxe centraal staan. Kasteelhoeve Wange is omgeven door een gebied van 12 hectare dat gebruikt kan worden voor je groeps- of teamactiviteiten. Je kan er ook genieten van fiets-, vespa-, of huifkartochten en zelfs teambuildings gebaseerd op paardentherapie. Zelfs de grotten van Jodoigne kan je verkennen met je collega's! 

Eigenaar Johan biedt een professionele service samen met zijn team en zal er alles aan doen om je verblijf in het hotel zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een vergaderruimte voorzien van alle faciliteiten voor 4 tot 60 personen. Verder kunnen er ook culturele uitstappen worden georganiseerd naar musea of Vlaamse steden, net zoals sportieve animatie. Denk maar aan fiets- en wandelroutes doorheen de Groene Gordel en het Pajottenland.
 
West-Vlaanderen:

Domein Westhoek ligt op 800m van het strand in Koksijde. Vergaderingen, seminaries, personeelsfeestjes,.. kunnen doorgaan in één van de acht multifunctionele zalen. Daarnaast zijn er heel wat recreatieve mogelijkheden met o.a. fietsverhuur, tennisterreinen, petanquebaan, fitness,.. Doe je het liever wat rustiger aan? Wandel eens tot Oostduinkerke of bezoek de plezierhaven van Nieuwpoort. 

Blauwpoort.be is de enige vakantiewoning in België dat vijfsterrencomfort kan bieden voor meer dan 25 personen. Het is een authentiek beschermd monument met oog voor hedendaags design in Westouter. Deze vakantiewoning is uitgerust met vergaderruimte, feest- en receptieschuur, kook-, leef-, relax- en werkruimtes. Bezoek samen met je collega's de wijndomeinen van Heuvelland, lekker eten in het bekende restaurant 'In De Wulf' of een streekbiertje proeven in Westvleteren.
                                       
Antwerpen:

Dit hotel ligt een kwartiertje van de stad Antwerpen, weggedoken in de Kempense bossen. Er zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar die volledig uitgerust zijn met moderne apparatuur voor 10 tot 500 personen. Wanneer je inspanning wenst te koppelen aan ontspanning kan je terecht bij Bloso centrum Herentals. Ook een ritje met de vespa of de fiets door de mooie natuur is mogelijk, een lunchpakket wordt voor jou gemaakt!

Loeyakkershof is gelegen in hartje Noorderkempen vlakbij Antwerpen, het Wijnegem Shopping Center en het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten. Loeyakkershof beschikt over een grote vergaderzaal voor ruim 50 personen, voorzien van beamer en projectiescherm. Ook is er een welnessruimte met overdekt zwembad, jacuzzi en sauna om weer volledig tot rust te komen na al dat vergaderen. Ook een groepsuitstap met luxe huifkartochten is mogelijk. Zo leer je de streek van de Brechtse Heide kennen en dit in combinatie met een bezoek aan een landbouwbedrijf met de gastheer als gids. De tocht kan worden afgesloten met een lekkere boerenmaaltijd. 

Oost-Vlaanderen:

Een domein van 3 hectare in de rustgevende omgeving van de Vlaamse Ardennen, dat is B&B Eyckenmolen! Een professioneel uitgeruste ruimte voor max 150 personen staat voor je klaar. Na het harde werken kan je ontspannen door allerlei activiteiten zoals een wandeling, vesparit met aansluitend diner in de mooie orangerie, een bezoek aan één van de talrijke lokale brouwerijen,...

Hotel Het Godshuis ligt in de driehoek Brugge-Gent-Knokke. Een 19e eeuws gerenoveerd klooster met 7 unieke feestzalen, 4 full-option vergaderzalen, een welness en een bistro. Kortom genoeg ruimte voor al jouw vergaderingen, seminaries,.. met de mogelijkheid om ze leuk af te sluiten. Talrijke mogelijkheden om te teambuilden met je collega's! Huur een fiets of tandem in het hotel en breng een bezoek aan de mooie steden Gent of Brugge. Kom alles te weten over palingsvangst of één van de vele molens in de streek. Ook kajakken, paardrijden, een ritje op de huifkar of koets is mogelijk!


Contactinfo:
 
Saskia Van Laere
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0476 65 27 42
saskia.van.laere@logereninvlaanderen.be

Suzanne de Lange
Marketingconsulent Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 32 / GSM 0485 42 61 50
suzanne.delange@logereninvlaanderen.be

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.