Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

12/12/2018 - Logeren in Vlaanderen lanceert nieuw logiesboek 2019 met ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’

Op 13 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Om de lancering te vieren, organiseert Logeren in Vlaanderen samen met Radio 2 morgenochtend ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. 

Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen
Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. Daarom lanceert Logeren in Vlaanderen het nieuwe logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ met ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’.

In het treinstation Antwerpen-Centraal staan de ontbijttafels klaar van 6.00  - 12.00 uur. Tussen 10.00 – 12.00 uur kan je ook een live-uitzending van het Radio 2 programma ‘De Madammen’ volgen. In vier andere stations - Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt - worden treinreizigers dan weer in alle vroegte (tussen 6.00 – 9.00 uur) verrast met een croissant, een tasje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019. In elke provincie zal het Radio 2 ochtendprogramma ‘Start je dag’ ook met interviews berichten over dit Grootste Ontbijt.

Logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’
In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes.

Vanaf 13 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kan het vanaf dan ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Unieke verhalen
Vakantie in eigen land is vaak verrassend. Bovendien leggen de logiesuitbaters je graag extra in de watten met speciale arrangementen.

  • In Bornem kan je slapen in het voormalige schilderatelier van hertogin Antonine, dat werd omgetoverd tot een vakantiewoning voor 8 personen. Atelier van Antonine ligt in kasteeldomein d’Ursel.
  • Gastvrouw Julie van B&B Extra Verte in Jabbeke maakt van het ontbijt een culinaire ervaring. In een ontbijtlounge wordt het huisgemaakte ontbijt, met producten uit eigen tuin en voedselbos, geserveerd als een echt menu.
  • Op zoek naar een groepsvakantiewoning voor 30 personen? Samuus in Brakel is een splinternieuwe, met veel oog voor detail, ruime woning voor families en groepen in de Vlaamse Ardennen.
  • De Crindael in de Voerstreek laat je thuiskomen in  een authentieke  boerderij waarvan de stallingen werden verbouwd naar 3 stijlvolle en strak ingerichte vakantiewoningen.  Je kan ook een bezoekje brengen aan hun ijssalon ’ t Bakhuis om te genieten van eigen hoeve- en streekproducten. Een ideale uitvalsbasis dus om de Voerense natuur en cultuur  te beleven.
  • Voor inspanning én ontspanning is ’t Houten Huisje Bed & Sauna in Hoeilaart een ontdekking. Je overnacht er in één bijzondere tweepersoonskamer met een exclusieve, moderne douche-stoomcabine en een Finse sauna. Gastvrouw Nadine kent als loopcoach alle paadjes en wegeltjes van het Zoniënwoud.

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque
Ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je partner, familie of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen. Liever een mooie cadeauverpakking erbij? Voor 3,50 euro krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de 8 werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro.  Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. De logiesuitbaters betalen geen commissie op deze Vakantiecheques. Dit betekent 100% rechtstreekse omzet voor de logiessector.


Contactinfo
Liesbet Vandenberghe
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0498 88 07 97
liesbet.vandenberghe@logereninvlaanderen.be

Wim Verscuren
Medewerker marketing en logies Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 34 / GSM 0485 17 81 10
wim.verscuren@logereninvlaanderen.be

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).

 

Afbeeldingen

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.