Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

12/12/2019: Logeren in Vlaanderen lanceert nieuw logiesboek en websiteaanbod 2020 voor dichtbijvakantie in Vlaanderen

Op 12 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020' vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Ook het nieuwe, nog meer uitgebreide aanbod op de website is vanaf 12 december consulteerbaar.

Campagne 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020'
Sinds 2013 maakt Logeren in Vlaanderen vzw promotie voor een binnenlandse vakantie onder de naam 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland'. Het 'Vlaanderen Vakantieland' logiesboek is al jarenlang een vaste waarde. De editie 2020 bevat 430 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de Vlaamse regio's, aan de kust of in de stad.

Het aanbod op de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be steeg de voorbije jaren sterk, te verklaren door een verschuiving bij het publiek richting online zoeken (en boeken). En er zijn handige zoekcriteria op thema's, capaciteit, omgeving en activiteiten. De campagne 2020 start met een ruim aanbod van meer dan 810 adresjes op de website.

Vanaf 12 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Duurzame vakantie
Logeren in Vlaanderen vzw daagt de Vlaming uit om eigen land en streek te ontdekken. Want reizen in Vlaanderen Vakantieland houdt je ecologische voetafdruk klein én doet je vaak nog meer ontdekken: lokale streekproducten, culinaire hoogstandjes, verrassende fiets- en wandelroutes, ... . Voor de lokale economie biedt binnenlands toerisme een belangrijke meerwaarde, zowel voor de logies, als voor de plaatselijke restaurants, cafés en toeristische trekpleisters.

Succesvolle samenwerking
Monique Swinnen, Voorzitter van de interprovinciale werking toerisme "De 5 provincies zetten al heel wat jaren in op Vlaanderen als bestemming voor een korte trip of uitstap. Via de vzw Logeren in Vlaanderen werken de provincies samen om Vlaanderen te promoten als vakantiebestemming: met tal van gastvrije en kwaliteitsvolle logeeradresjes voor jong en oud."

Contactinfo
Wim Verscuren
Coördinator wnd Logeren in Vlaanderen vzw
Tel. 016 28 60 34 of GSM. 0485 17 81 10
wim.verscuren@logereninvlaanderen.be

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).
Logeren in Vlaanderen is eigenaar van de merknaam Vlaanderen Vakantieland. Onder deze noemer ondersteunt en promoot Logeren in Vlaanderen vakantiebeleving en kortbij vakanties in eigen land.

 

Afbeeldingen

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.