Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

30/01/2019 - Iedereen Beroemd werkt dit voorjaar samen met Vlaanderen Vakantieland

Dit voorjaar zijn er een aantal nieuwigheden in het Eén programma Iedereen Beroemd. Zo wordt voor de rubrieken “Pagina niet gevonden” en “De oppas” samengewerkt met Vlaanderen Vakantieland, de koepelnaam waaronder de vijf Vlaamse provincies een breed publiek willen inspireren om een vakantie te plannen in gastvrij Vlaanderen.

Vlaanderen Vakantieland als inspiratieplatform
De vijf Vlaamse provincies werken via de vzw Logeren in Vlaanderen samen om het toerisme in Vlaanderen intens te promoten. Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waarmee de provincies een breed publiek willen inspireren om een vakantie te plannen in gastvrij Vlaanderen. Op het gelijknamige inspiratieplatform www.vlaanderenvakantieland.be vind je talrijke tips en adresjes voor je volgende uitstap of kortbij vakantie.

Samenwerking met Iedereen beroemd
In het voorjaar van 2019 werkt Iedereen Beroemd samen met Vlaanderen Vakantieland voor de rubrieken “Pagina niet gevonden” en “De oppas”.

In Iedereen Beroemd zijn er binnenkort nieuwe afleveringen van ”Pagina niet gevonden”, met een nieuw gezicht: Dempsey Hendrickx. Hij gaat vanaf 20 februari op zoek naar onderwerpen die nog niet op Wikipedia beschreven zijn, trekt erop uit, duikt er volop in en maakt nieuwe pagina’s aan. Dempsey focust zich hierbij ook op onderwerpen die iets met onze Vlaamse eigenheid, toeristische plekjes of erfgoed te maken hebben. Voor deze onderwerpen werkt Iedereen Beroemd samen met de provincies. Op de website www.vlaanderenvakantieland.be en op sociale media gaat Vlaanderen Vakantieland na elke uitzending verder in op de reportage en wordt extra informatie gedeeld over wat er nog allemaal te beleven valt in de buurt.

In ”De oppas” lost reporter Tine vanaf 7 maart ouders weer af en vangt ze hun kinderen op, in ruil voor een bijzonder verhaal. Ook hiervoor werkt Iedereen Beroemd samen met Vlaanderen Vakantieland: Terwijl Tine de kinderen voor haar rekening neemt, krijgen de ouders een ontspannende dag georganiseerd door Vlaanderen Vakantieland. In Iedereen Beroemd worden de avonturen van Tine met de kinderen getoond, in video’s op de online en sociale media van Vlaanderen Vakantieland en Logeren in Vlaanderen Vakantieland zullen de belevenissen van de ouders gevolgd kunnen worden.

Contactinfo
Liesbet Vandenberghe
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0498 88 07 97
liesbet.vandenberghe@logereninvlaanderen.be

Wim Verscuren
Medewerker marketing en logies Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 34 / GSM 0485 17 81 10
wim.verscuren@logereninvlaanderen.be

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen).

Logeren in Vlaanderen is eigenaar van de merknaam Vlaanderen Vakantieland. Onder deze noemer ondersteunt en promoot Logeren in Vlaanderen vakantiebeleving en kortbij vakanties in eigen land.

 

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.