Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Hageland

In het Hageland zijn alle seizoenen top! Fruitbloesems fleuren je lentefietstocht op. ’s Zomers rockt het stevig op de festivalweide van Werchter. En niets beters dan een herfstwandeling tussen de wijnranken met een glaasje Hagelandse wijn. In de sneeuw is het Kasteel van Horst echt een plaatje. Stille dorpen wisselen af met zes charmante provinciestadjes vol geschiedenis.
Bekijk alle logies

Logies in Hageland

Tip!

Sven Nys Cycling Route

Het talent heeft hij, maar zijn dagelijkse trainingsronde door het Hageland maakte van Sven Nys een echte kampioen. Rij in zijn spoor door een betoverend mooie streek met enkele flinke kuitenbijters. Door wijn- en fruitboomgaarden, langs het Kasteel van Horst, het standbeeld van Eddy Merckx en andere bijzondere haltes.

't Koetshuis

Certified / Recognized / Vakantiewoning
Arrangementen: Bloesemarrangement, Sportief 't Koetshuis is de ideale locatie voor een deugddoende vakantie. Gelegen in het mooiste stukje groen van het Hageland om te wandelen en te fietsen. Nieuw en beste wandelnetwerk...
Vanaf € 239,00 / Prijs per woning (5p.), weekend
Onze statige hoeve met fruitboomgaard voor eigen sappen en confituren en plaats voor onze schapen is landelijk gelegen in het Hagelandse Tielt-Winge.
Vanaf € 100,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht
Het prachtig gerestaureerd treinstation van Racour is gelegen op het meest zuidelijke puntje van het Hageland tegen Haspengouw aan en pal op de taalgrens.
Vanaf € 250,00 / Prijs per woning (2p.), weekend
Arrangementen: Tussen Demer en Motte Onze recent gerenoveerde hoeve ligt volop in 't groen, in de prachtige Demervallei, net buiten Aarschot. Hier vind je stilte en rust en betaalbare luxe. Een paradijs voor...
Vanaf € 95,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht

Pluimpapaver

Certified / Recognized / Hotel
Arrangementen: Midweek halfpension Vlot bereikbaar vanaf E314 Leuven-Hasselt, tussen Aarschot en Scherpenheuvel, ligt Hotel Pluimpapaver verscholen in een groene oase.
Vanaf € 100,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht