Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Leuven

Leuven is een stad die je beleeft. Het is een bierstad, een historische stad, een studentenstad. Dat ontdek je niet door zoveel mogelijk dingen te bezoeken, maar vooral door rond te kuieren en sfeer te snuiven. De gezelligheid van het compacte en authentieke Leuven is moeilijk te evenaren. Vraag dat maar aan de cultuurliefhebbers en shoppers die deze stad in hun hartje gesloten hebben.
Bekijk alle logies

Logies in Leuven

Tip!

Beste uitzicht over de stad

Beklim de toren van de universiteitsbibliotheek voor het beste uitzicht over de stad. Tijdens de klim van vijf verdiepingen kom je meer te weten over de turbulente geschiedenis van de bibliotheek en de invloed ervan op de stad. Mis zeker de prachtige leeszaal niet.

De ligging naast het station van Leuven en op wandelafstand van het historische stadscentrum en de voornaamste bezienswaardigheden maakt van het Park Inn by Radisson Leuven de...
Vanaf € 99,00 / Prijs per kamer (2p.), weekend
Vlak naast het oude centrum van Leuven en op wandelafstand van het station met private parkeer garage. De ligging van de guesthouse is ideaal om Leuven en omstreken te bezoeken.
Vanaf € 80,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht

Theater Hotel

Certified / Recognized / Hotel
Arrangementen: Ontdek Leuven Het Theater Hotel Leuven - Centrum ligt in het hartje van de gezellige universiteitsstad Leuven, in de buurt van vele mooie winkels, evenals het stadhuis, de schouwburg, diverse...
Vanaf € 120,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht
Het Ambassador Suites Leuven is gelegen in het historisch centrum van Leuven. Het station is op 10 minuten wandelafstand.
Vanaf € 148,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht
Het Ambassador Suites Leuven is gelegen in het historisch centrum van Leuven. Het station is op 10 minuten wandelafstand.
Vanaf € 69,00 / Prijs per kamer (2p.), per nacht
Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans