Op pad met de fiets
Special Op pad met de fiets

Al trappend de Vlaamse landschappen ontdekken? Deze logies bieden een extra service aan om het je extra aangenaam te maken.

Alle voorzieningen ter plaatse


Ga je op fietsvakantie met vrienden? En wil je niet sleuren met fietsen? Dan is vakantiewoning ’t Wydouw in Alveringem een ideaal adres want daar staan de fietsen je al op te wachten. Deze woning telt 3 tweepersoonskamers en 1 badkamer. Je verblijft in een totaal nieuwe bungalow woning met alle nutsvoorzieningen en een privéterras met zicht op de zwemvijver en het kerkje.

Nog meer logies waar je fietsen al op je staan te wachten vind je hier.

Oplaadpunt elektrische fiets beschikbaar


Op vakantie met de elektrische fiets? Dan is Hotel Van Eyck in Maaseik een ideaal adresje. Je hebt hier een oplaadpunt voor elektrische fietsen, zo kan je naar hartenlust heel wat kilometers afleggen. Verder biedt het hotel 33 kamers voor 2 personen aan. In het hotel is ook een restaurant gelegen. Zo kan je je benen onder tafel schuiven na een dagje uitwaaien op de fiets.

Nog meer logies met een oplaadpunt voor elektrische fietsen vind je hier.

Fietsvakanties met meerdere verblijfplaatsen


Een fietsvakantie met meerdere bestemmingen? Schaepsgerwe in Eeklo is hier het geschikte logies voor. Gastvrouw Riet brengt jouw bagage na wanneer je anderen oorden opzoekt. De B&B zelf beschikt over 2 tweepersoonskamers met gedeelde badkamer en een gezellige zithoek met openhaard. Riet zorgt niet alleen voor het nabrengen van bagage maar ook voor een vers en lekker ontbijt.

Nog meer logies waar ze jouw bagage nabrengen vind je hier.

Culinair ontspannen


Hotel Les Eleveurs is een familiehotel-restaurant dichtbij het centrum van Halle. Na een dagje fietsen schuif je hier de benen onder tafel en smul je van streekproducten uit de Groene Gordel. Nadien kan je in 1 van de 16 kamers ontspannen.

Nog meer lekkere fietslogies vind je hier.

Nog meer fietslogies?

Alle fietslogies vind je hier. Hulp nodig bij het zoeken van een leuk logies? Vraag advies aan één van onze logiesexperten.

 

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd