Romantische vakantie voor 2
Special Romantische vakantie voor 2

Geef elkaar al je aandacht tijdens een romantische vakantie voor 2. Geniet van elkaar op een bijzonder romantische locatie.

Warme logies

Na een koude winterwandeling opwarmen bij het haardvuur? Voor een ultiem gevoel van romantiek en gezelligheid ben je bij De Witte Merel aan het juiste adres. In deze B&B in Paal kom je helemaal tot rust. En met de 'Do Not Disturb'-Box, een ludiek en uniek verwenpakket voor jullie twee, geniet je een heel weekend ongestoord van elkaar. Bovendien hebben de kamers hebben een dubbel bad om heerlijk samen te genieten. Nood aan nog meer romantiek? Boek dan een Sphair en kijk samen naar de sterrenhemel!

Meer logies met extra warmte vind je hier.

Romantiek op bijzondere locatie

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een romantische weekendje weg? Hotel Shamon is een gezellig én stijvol charmehotel. Het beschermd gebouw in art-nouveau stijl, ontworpen door Paul Cauchie, vertoont nog veel authentieke kenmerken uit die tijd zoals o.a. de prachtige glas-in-lood ramen en de bijzondere sgrafitti muurschilderingen. Het hotel beschikt over 8 originele kamers voorzien van alle moderne comfort, een gezellige ontbijtruimte met zicht op de eeuwenoude bomen in de tuin en een gemoedelijke bar.

Andere romantische logeeradresjes op een unieke locatie vind je hier.

Nog meer romantische logeeradresjes?

Alle romantische logeeradresjes vind je hier.
Hulp nodig bij het zoeken van een romantisch logeeradresje? Vraag advies aan één van onze logiesexperten.

Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

Psst! Nog op zoek naar een cadeau voor je hartendief? Verras je partner met een Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque en verblijf bij één van onze gastvrije logies.

Romantisch logeren

Laat je inspireren

Lodging experts

Laat je inspireren door onze logiesexperten en ontvang de leukste vakantietips.

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd