Rustgevend wandelen
Special Rustgevend wandelen

Ontdek de charmes van het Vlaamse land al wandelend! Trek eropuit naar het platteland, aan de kust of langs onze mooie steden.

Lekker wandelen

De Orsmolen is een tweesterrenhotel in de Voerstreek. Het hotel beschikt over 15 kamers en ligt naast natuurgebied de Berwijn waar je heerlijk kan wandelen. Ga je een hele dag op ontdekkingstocht? Gastvrouw Chris maakt voor jou graag een lunchpakket klaar. Zo kom je onderweg meteen op krachten.  

Nog meer lekkere wandellogies vind je hier.

Charmant verblijven nabij natuurgebied

Welcome Home in Laakdal is een gastvrije B&B aan de rand van de Kempen. Zoals de naam al doet vermoeden, voel je je hier echt thuis. De B&B heeft 1 tweepersoonskamer en 1 vierpersoonskamer, elk met eigen badkamer. De charmante gastheren zorgen voor een luxeontbijt met streekproducten. Zo ben je meteen op krachten voor een ontdekkingstocht in het natuurgebied Merode dat vlakbij ligt.

Nog meer logies gelegen aan een natuurgebied vind je hier.

Wandelvakantie met de hond

Ga je op vakantie en wil je jouw viervoeter meenemen? Bij De Hanewijkhoeve in Rotselaar ben niet alleen jij, maar ook je hond, zeer welkom! Deze B&B telt 3 kamers met telkens een luxueuze badkamer. Gastvrouw Ann maakt elke ochtend een luxeontbijt klaar. Daarna kan je met jouw beste vriend op pad in de landelijke omgeving.

Nog meer diervriendelijke logies vind je hier.

Nog meer wandellogies?

Alle wandellogies vind je hier. Hulp nodig bij het zoeken van een leuk logies? Vraag advies aan één van onze logiesexperten.

 

 

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd