Groepsvakantie

Vijverhuis Vakantiewoning

/ Certified / Recognized Vakantiewoning
Uniek verblijf in een prachtige woning aan de vijver van Zillebeke. Centraal gelegen in Ieperboog, op wandelafstand van het historisch centrum Ieper en de Menenpoort.
€ 1.450,00 / Prijs per woning

Kabouterboshuisje

/ Certified / Recognized Vakantiewoning
Arrangementen: Proeven en Profiteren, Bakfietsavontuur Ons Kabouterboshuisje ligt in het pompoenendorp Kasterlee, te midden van de bossen van de Kempense Heuvelrug. Overal waar je kijkt, zie je natuur. Hier geniet je volop van de...
€ 575,00 / Prijs per woning

Hotel Monika

/ Certified / Recognized Hotel
Arrangementen: Actief fietsen, Actief wandelen Hotel Monika is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die houdt van een verblijf in de natuur. De toegangspoort Lieteberg van het Nationaal Park Hoge Kempen is op enkele...
€ 84,00 / Prijs per kamer (2p.)

Kempenrust

/ Certified / Recognized Hotel
Arrangementen: Wandelen en fietsen, Verken de streek In Kasterlee, het toeristische hart van de Kempen, ligt familiehotel Kempenrust.
€ 69,00 / Prijs per kamer (2p.)

't heilig genot

/ Certified / Recognized Hotel
Ons hotel is centraal gelegen; 20 km van de kust en 20 km van Ieper, gemakkelijk toegankelijk via de autosnelwegen en op slechts 4 km van de sint sixtus abdij.
€ 100,00 / richtprijs per kamer (2p.)

Chillout Gent

/ Certified / Recognized Vakantiewoning
Chillout Gent is gelegen in de Pluimstraat, in de wijk Prinsenhof, pal in het historisch centrum van Gent. Steeds welkom!
€ 300,00 / Prijs per woning
Sluiten

130 X Logeren Plus

Vakantie met een tikkeltje meer? Ben Roelants, Katja Retsin en Tatyana Beloy testen het voor je uit.

Logeren Plus