Romantisch

't Eenvoud

Certified / Recognized / Vakantiewoning
Deze accommodatie ligt op 5 minuten wandelen van het strand in een rustige woonwijk. In de directe nabijheid van centrum en winkels. Vlot bereikbaar met bus, tram en trein....
€ 180,00 / Prijs per woning (4p.)

Den Hof

Certified / Recognized / Hotel
Arrangementen: Culinair arrangement, Dine, Sleep & Dream Sweet Zelzate is gelegen in Gent Haven Noord. Maar vergis je niet, Zelzate heeft de perfecter ligging voor zowel fiets- als wandelroutes alsook stadstoerisme. Vanuit Zelzate is het...
€ 110,00 / Prijs per kamer (2p.)
Arrangementen: Old school Romance, Door bos en langs kreken Centraal gelegen tussen Gent, Brugge en de kust. De ideale uitvalsbasis voor wie wil ontsnappen aan de drukte van de stad.
€ 145,00 / Prijs per kamer (2p.)

Karrehuis

Certified / Recognized / B&B
Arrangementen: Lazy Sunday deluxe, fiets / wandelarrangement Zalig logeren in het groen nabij Leuven, Tienen en Brussel. De B&B is gelegen binnen het eeuwenoud domein van kasteel Vijverhof te Korbeek-Lo.
€ 140,00 / Prijs per kamer (2p.)
Arrangementen: Ontdek de Stadsbrouwerij Gelegen in de oude stad pal tussen het MAS en de Grote Markt. Desondanks de centrale ligging toch vlot bereikbaar met de wagen.
€ 100,00 / Prijs per kamer (2p.)
Arrangementen: Fietsarrangement Voor de cultuurliefhebbers liggen Ieper, Zonnebeke en Passendale op een boogscheut. Roeselare winkelstad op 12 km.
€ 110,00 / Prijs per kamer (2p.)
Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd