LOGEREN PLUS

Beleef één van onze unieke arrangementen!

ONTDEK >

Met de logeren in Vlaanderen Vakantiecheque wordt iedereen graag verwend!

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van onze 900 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: € 35, € 50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de Vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. De cheque betaal je meteen veilig online met Bancontact/Maestro, iDeal, Mastercard of VISA.

Je kan momenteel geen cadeauverpakking kopen. Wil je graag een logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland' om samen met de Vakantiecheques af te geven? Bij bepaalde Diensten voor Toerisme kan je het boek gratis afhalen. Informeer bij de Dienst voor Toerisme in jouw buurt of het logiesboek nog beschikbaar is.

Bij de bestelling van een Vakantiecheque vragen we een administratiekost van € 3 inclusief BTW. Deze administratiekost dekt de integratie van de webshop op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland alsook het uitbetalingssysteem, waarmee de uitbaters de geïnde cheques terugbetaald krijgen. Dit kostenmodel laat toe dat noch degene die de cheque ontvangt, noch de logiesuitbater die de cheque-ontvanger in de watten legt, de kost op zich moet nemen.

Klik hier voor meer informatie in verband met gebruik, geldigheid, algemene voorwaarden,... m.b.t. de Vakantiecheque.
De vzw Logeren in Vlaanderen verbindt er zich toe het vertrouwelijk karakter van jouw persoonsgegevens te respecteren en te beschermen. Klik hier om de privacyregels na te lezen.