Met de logeren in Vlaanderen Vakantiecheque wordt iedereen graag verwend!

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van onze 800 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: € 35, € 50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de Vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. Liever een leuk cadeaugevoel erbij? Voor € 3,50 krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de 5 werkdagen thuis gestuurd (enkel verzending binnen België). Wil je de cadeauverpakking ontvangen voor Kerstmis? Bestel dan uiterlijk op 17 december jouw cadeauverpakking (incl. logiesboek). Wil je de cadeauverpakking ontvangen voor Nieuwjaar? Bestel dan uiterlijk op 23 december de cadeauverpakking (incl. logiesboek).

 

Bij de bestelling van een Vakantiecheque vragen we een administratiekost van € 3 inclusief BTW. Deze administratiekost dekt de integratie van de webshop op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland alsook het uitbetalingssysteem, waarmee de uitbaters de geïnde cheques terugbetaald krijgen. Dit kostenmodel laat toe dat noch degene die de cheque ontvangt, noch de logiesuitbater die de cheque-ontvanger in de watten legt, de kost op zich moet nemen.

Klik hier voor meer informatie in verband met gebruik, geldigheid, algemene voorwaarden,... m.b.t. de Vakantiecheque.
De vzw Logeren in Vlaanderen verbindt er zich toe het vertrouwelijk karakter van jouw persoonsgegevens te respecteren en te beschermen. Klik hier om de privacyregels na te lezen.

 

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

Waag je kans