Met de logeren in Vlaanderen Vakantiecheque wordt iedereen graag verwend!

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van onze 800 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: € 35, € 50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de Vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

Liever een leuk cadeaugevoel erbij? Voor € 3,50 krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek thuis gestuurd (enkel verzending binnen België). Bestel je cadeauverpakking voor zondagavond en ontvang deze binnen de 8 werkdagen.

OPGELET: Van woensdag 7 november t.e.m. maandag 12 november was er een staking bij Bpost. Vanaf 13 november wordt het werk hervat, maar kan er nog steeds vertraging zijn bij het leveren van de cadeauverpakking. 

Bij de bestelling van een Vakantiecheque vragen we een administratiekost van € 3 inclusief BTW + 2,5% van de totale transactiekost. De transactiekost neemt toe naarmate het bedrag van de vakantiecheque stijgt. Deze kosten dekken de integratie van de webshop op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland alsook het uitbetalingssysteem, waarmee de uitbaters de geïnde cheques terugbetaald krijgen. Dit kostenmodel laat toe dat noch degene die de cheque ontvangt, noch de logiesuitbater die de cheque-ontvanger in de watten legt, de kost op zich moet nemen.

Klik hier voor meer informatie in verband met gebruik, geldigheid, algemene voorwaarden,... m.b.t. de Vakantiecheque.

De vzw Logeren in Vlaanderen verbindt er zich toe het vertrouwelijk karakter van jouw persoonsgegevens te respecteren en te beschermen. Klik hier om de privacyregels na te lezen.

 

Sluiten

Wedstrijd

Win één van de 50 reiskoffers met Vakantiecheques t.w.v. € 100!

Neem deel aan de wedstrijd