Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Met de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque wordt iedereen graag verwend!

Met de Vakantiecheque kan je een verblijf boeken bij één van onze 1.800 gastvrije logies. Je kiest de waarde van de Vakantiecheque(s) op basis van volgende bedragen: € 35, € 50 en € 100. Zo geef je steeds een cadeau op maat. Download de Vakantiecheque en print hem meteen zelf af. De cheques zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar. De cheque betaal je meteen veilig online met Bancontact/Maestro, iDeal, Mastercard of VISA. We rekenen een administratiekost van € 3 inclusief BTW aan.

Bij de aankoop van je Vakantiecheque(s) kan je ook het logiesboek 2020 bestellen. Het logiesboek ontvang je binnen 2 weken in je brievenbus.

Op zoek naar een originele verpakking voor de vakantiecheque? Maak bijvoorbeeld een bedje van papier of een partypopper. Deze leuke ideeën kan je hier bekijken. 

Klik hier voor meer informatie over logeren in Vlaanderen Vakantieland en de geldigheid van de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque tijdens de coronacrisis.

Klik hier voor meer informatie in verband met gebruik, geldigheid, algemene voorwaarden... van de Vakantiecheque.

 

De vzw Logeren in Vlaanderen verbindt er zich toe het vertrouwelijk karakter van jouw persoonsgegevens te respecteren en te beschermen. Klik hier om de privacyregels na te lezen.

Sluiten

WIN!

Neem deel aan onze wedstrijd & maak kans op een Vakantiecheque t.w.v. € 150!

 

Waag je kans