Corona

Kan ik nog logeren in Vlaanderen Vakantieland met het coronavirus?

Lees hier >

Verlenging Vakantiecheques die vervallen tussen 12/03/2020 en 31/08/2020

Door de Coronacrisis kan je nu jouw Vakantiecheque helaas niet meteen gebruiken om te gaan logeren in Vlaanderen Vakantieland. Daarom hebben we automatisch de nog niet geïnde vakantiecheques, die vervallen tussen 12/03/2020 en 31/08/2020 met maar liefst een jaar verlengd. Je hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen. We hebben dit voor jou in onze systemen aangepast en ook onze logiesuitbaters zijn hiervan op de hoogte. Stel dat je een vakantiecheque hebt die vervalt op 16/07/2020 dan is die nu geldig tot 16/07/2021.

Wat met jouw Vakantiecheque die vervalt na 31 augustus 2020? Dan kan je nu al een verblijf boeken voor een periode na de vervaldatum van jouw Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque. Met Vakantiecheque(s) die bv. 15 september 2020 vervallen, kan je een verblijf boeken tijdens bv. de kerstvakantie 2020. Bij jouw boeking informeer je de logiesuitbater over jouw Vakantiecheque(s) die binnenkort vervallen. Het is belangrijk dat de uitbater de code(s) van de cheque(s) vóór de vervaldatum van de cheque ontvangt, zodat de uitbater de cheque voor de vervaldatum kan innen. Het bedrag van de Vakantiecheque kan dan worden beschouwd als een soort voorschot.
Veilig reizen is echter een prioriteit voor Logeren in Vlaanderen vzw. Afhankelijk van de evolutie van het coronavirus en de gestelde maatregelen vanuit de overheid kan de geldigheid van Logeren in Vlaanderen Vakantiecheques, die vervallen na 31 augustus 2020 én die nog niet geïnd zijn door de logiesuitbater, ook nog worden verlengd. Dit communiceren we dan ook op deze pagina.

Onze vakantiecheques zijn trouwens nog steeds gewoon online te koop en zijn een ideaal cadeau voor wie droomt van binnenkort weer op ontdekking te gaan in Vlaanderen Vakantieland.

Meer info rond aankoop en gebruik van de Vakantiecheque, vind je op onze FAQ-pagina.
Mocht je toch nog vragen hebben, kan je ons bereiken via  +32 (0) 16 28 60 35 of info@logereninvlaanderen.be

Laat je inspireren

Ik ontvang graag inspiratie en de leukste vakantietips van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.